Hälsokontroller

Boka en hälsoundersökning i Västerås

Välkommen till Västermalms Privatklinik för att genomgå en heltäckande hälsokontroll. Vi erbjuder kompletta hälsokontroller för både privatpersoner och företag.

Vi hjälper privatpersoner som vill ha bättre kontroll på din hälsa och företag som vill minska sjukfrånvaron och skapa en bättre arbetsmiljö.

Boka in en tid för en heltäckande hälsoundersökning i Västerås redan idag eller kontakta oss om du vill veta mer.

Vi förbättrar både hälsa och arbetsmiljö

Våra lyhörda och erfarna medarbetare hjälper dig att förbättra hälsan och arbetsmiljön. Vi kan utföra undersökningarna ute på arbetsplatsen eller här på vår moderna, fräscha och trivsamma klinik i Västerås. Med vår hjälp kan ge ditt välbefinnande och din mentala kapacitet ett välkommet lyft. Med hjälp av evidensbaserad funktionsmedicin vägleder vi dig utifrån dina egna förutsättningar. Vi hjälper dig helt enkelt att ta medvetna hälsoval på vetenskaplig basis.

Alla kan få hjälp att förbättra hälsan med vår hjälp! 

ALLMÄN HÄLSOKONTROLL

Hälsokontrollen består av två besök:

1. Du bokar en tid via knapp nedan för fastande provtagning samt kontroll av blodtryck, puls och vikt, EKG och lungfunktion hos sjuksköterska. Tidsåtgång 60 min. Vid detta besök bokar ni också upp tider för kommande besök.
(Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg efter provtagning)

2. Nu får får du träffa läkare som går igenom provsvaren och undersöker dina viktigaste organ grundligt. Du kan välja mellan läkarundersökning 30 min eller 50 min (plustid - för dig som har mer frågor) 

Skulle någonting avvika erhåller du ett utförligt läkarutlåtande och hänvisas vidare.

Dessa blodprover ingår:

 • Glukos
 • Hb
 • TSH
 • HDL
 • LDL
 • Triglycerider
 • PSA (män >50 år)

Undersökningar / tester:

 • EKG
 • Blodtryck, puls
 • PEF (lungfunktion)
 • Längd, vikt – BMI
 • Läkarundersökning

Priser:

Allmän hälsokontroll grund med läkartid 30 min; 3 500 kronor

Allmän hälsokontroll med läkartid 50 min (plustid); 4 000 kronor

 

Hälsoundersökning Västerås - flera alternativ

Oavsett vem du är så kan vi erbjuda en passande hälsoundersökning i Västerås. Här nedan kan du läsa mer om de alternativ som finns tillgängliga.

Hälsokontroll Västerås – senior 65+

Denna hälsoundersökning riktar sig mot personer i pensionsåldern och uppåt och speciellt inriktad på de typer av hälsoproblem som kan uppstå i högre åldrar. Denna kontroll hjälper dig som är äldre att ta kontroll över hälsan, förstå effekterna av träning och kost, undersöka om du är i riskzonen för vissa sjukdomar och hjälper dig att följa dina blodvärden över tid.

Detta kompletta paket ger dig möjligheten att göra en riktad hälsokontroll med inriktning på kroppens mest centrala funktioner. Kontrollen består av två besök med delar som är speciellt anpassade för äldre personer. Även i denna hälsokontroll ingår en rad olika blodprover och tester som ger dig full koll på hälsoläget. Kontroll av syn och hörsel kan läggas till vid önskemål. 

Hälsokontroll livsstil

Denna hälsoundersökning syftar till att förbättra din livsstil för att må bättre och förebygga sjukdomar. I kontrollen ingår bland annat ett hälsosamtal med en sjuksköterska, och ett flertal olika blodprov. Vi hjälper dig att reflektera över din vikt, dina blodvärden, din livsstil och förbättra din hälsa genom olika åtgärder. 

Vid lätt avvikande provsvar som exempelvis upptäckt av prediabetes eller när du vill ändra din livsstil kan ett planerat återbesök vara en bra motivation.

Hälsokontroll – kvinna mitt i livet

En undersökning som passar utmärkt för kvinnor som upplever svårigheter att få gehör för sina olika hälsoproblem i den reguljära vården, Vi skriver inte bara ut mediciner utan erbjuder grundliga provtagningar som för det mesta ingår för kvinnor mitt i livet som söker hjälp hos primärvården. En läkare går igenom dina provsvar och dina funderingar noga och hjälper dig därför att lägga upp en plan för din hälsa. 

Hälsoundersökning Västerås – trött och orkeslös

Känner du dig trött och orkeslös. Det finns många möjliga förklaringar till detta – vi kan hjälpa dig att hitta svaret med hjälp av blodprover. Vi genomför riktade tester med inriktning på blodvärde, järn, vitaminer med mera. En läkare ger dig sedan en grundlig återkoppling.

Hälsokontroller mot företag

Vi erbjuder hälsokontroller ut mot företag med återkoppling men kan inte utfärda några tjänstbarhetsintyg på grund av brist på företagsläkare.

företagshälsovård västerås

Boka in en hälsokontroll idag!