Estetisk medicin

Vi erbjuder det mesta inom medicinsk estetik med en av marknadens ledande aktörer som behandlare.

Alla estetiska behandlingar utförs av Nadia Esterblom, leg läkare och specialist inom skönhet och estetisk medicin. Hon är certifierad av REBS – Rådet för estetiska behandlingar där hon även som kursledare utbildar annan legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal inom estetisk medicin för REBS men även för Medicera, Sveriges officiella distributör för Vivacy, Stylage.

Vi erbjuder allt inom fillers – från ansiktslyft och konturering med filler till läppförstoring, näskorrigering och kroppskonturering som ex rumplyft.

Du kan boka all typ av estetisk behandling med muskelavslappnande medel, alltså Botox, på kliniken. Vi erbjuder även medicinsk botox för kronisk migrän, spänningshuvudvärk, tandgnissling eller så kallad bruxism men även överdriven svettning i bla armhålor, handflator och fötter.

Du kan ta med dig ett journalutdrag med de undersökningar som genomförts och de behandlingar som du provat från primärvården eller din tidigare klinik, eller helt enkelt boka ett läkarbesök hos oss för att undersöka orsaken till dina problem. Bedömningen om toxinet skrivs ut på recept, subventioneras och faller under högkostnadsskyddet görs individuellt då vi följer de regler och föreskrifter som finns gällande muskelavslappnande medel på recept.

För att behandla håravfall av olika slag – genetiskt håravfall, tunnhårighet eller tex Alopecia har vi valt att erbjuda PRP. En 100% naturlig behandling som med rätt utrustning, högsta standard på centrifug och noga beprövade behandlingsintervall ger fantastiska resultat.

Utifrån vår egen erfarenhet på kliniken väljer vi att erbjuda PRP före kortisonbehandling för de patienter som besöker oss med Alopecia, då detta kliniskt har visat sig ge bättre resultat.

Vi erbjuder även PRP för leder. Du som kan gynnas av denna naturliga behandling har en begynnande artros med väldigt små eller inga förändringar på röntgenbilder.

Medtag gärna utdrag på röntgenbilder, om du har några, inför din behandling. För mer information om medicinska behandlingar med PRP är du välkommen att skicka mail till [email protected] eller [email protected]

Vi konsulterar och bedömer även hudförändringar. Du kan tex avlägsna en benign hudförändring eller tumör hos oss med goda estetiska resultat. Inom vård- och primärvården garanteras inte ett tillfredställande estetiskt resultat utan ärrbildning. Hos oss kan du avlägsna alla typer av ofarliga hudförändringar på ansikte och kropp. Vi använder oss bla av elektriska impulser men också av traditionella metoder för att avlägsna dessa.

Vi behandlar även hudåkommor som Vitiligo eller Melasma men även andra typer av hyper- eller hypopigmenteringar i huden med hjälp av medicinsk peeling med TCA. Olika typer av syrabehandlingar med TCA är också väldigt effektiva för att behandla olika typer av ärr. Vi erbjuder tex TCA-cross för att aktivt behandla även de djupaste acneärren. Du kan även välja att konsultera dina aktiva acnebesvär hos oss. Vi har mångårig erfarenhet av just acne och acnebehandlingar.

Andra estetiska behandlingar på kliniken:

 • Vi är ensamma i Västerås med att erbjuda Radiesse – en kollagenstimulerande filler med lång hållbarhet. Denna fillerliknande produkt är helt naturlig och kan efter önskemål användas för att bygga volym eller för att släta ut fina linjer och rynkor.
 • Trådlyft med PDO-trådar. Ett alternativ till kirurgi med en hållbarhet på 2-4 år beroende livsstil och det naturliga åldrandet.
 • Sculptra – en populär kollagenstimulerande lösning. Kan användas för att ge ansiktet ett lyft eller för att konturera kroppen – ex korrigera hip dips och tillföra volym.
 • Fettlösare – löser upp oönskat och svårupplöst fett på kropp och i/runt ansikte.
 • Behandling av ådernät/ytliga blodkärl.
 • Mesoterapi och skinboosters för ansikte, ögon, hals, dekolletage, händer etc.
 • Mesoterapi med PRP.
 • Fibroblastlyft – lyfter olika regioner i ansiktet och på kroppen med hjälp utav Plasmapen. Ett alternativ till ögonlockskirurgi, läpplyft etc.
 • Medicinsk peeling för att förbättra hudkvalité och ge lyster.
 • Microneedling
 • Microgold med eller utan microbotox

Besök beautybydream.se för mer information. Bokning sker via bokadirekt.